fbpx

Generation Next

Generation Next är ett helhetskoncept utformat för att hjälpa unga ambitiösa basketspelare att utvecklas på och utanför basketplanen.

Vi jobbar i mindre grupper av max nio spelare/grupp. Fyra tränare/coacher är knutna till varje grupp.

Generation Next har tre fokusområden:

  • Individanpassad basketträning – ”basketball fundamentals”
  • Fördjupad förståelse för fysisk och mental träning – prestation/fokus/beteende
  • Läxhjälp/studievägledning

Vi tror på individens inneboende kraft och förmåga och vi vill att spelarna i så hög utsträckning som möjligt ska känna ett ansvar för sin egen utveckling.

Vi ger våra spelare en möjlighet till läxhjälp och studievägledning med personlig handledare i direkt anslutning till vår basketträning. Detta är inte obligatoriskt att delta vid dessa träffar, men vi uppmuntrar samtliga att delta!

För att bli en del av Generation Next eller för att få mer information – kontakta oss gärna!

Generation Next drivs i nära samarbete med Scandinavian Health and Lifestyle. Scandinavian Health and Lifestyle är ett bolag som inriktar sig på fysisk träning, hälsokost och försäljning av träningsredskap. Scandinavian Health and Lifestyle har utvecklat ett unikt fysträningskoncept för spelarna i Generation Next.

”Jag är för evigt tacksam för Generation Next! Jag känner en EXTREM mentalt och fysiskt och kan redan nu se massor med resultat.”
– Ayatt Ali

”Vi tyckte spontant att det kändes som den bästa träningen/träningskonceptet vi har stött på (dels grundat på egna erfarenheter o dels våra sex barns olika idrottsaktiviteter; handboll, fotboll, friidrott, innebandy etc)! Vi är väldigt tacksamma – och lite överraskade – för att vår dotter får denna möjligheten till att växa, både idrottsligt och socialt.”
– nöjd ”Generation

Följ Generation Next:

Facebook

Du kan kan även maila ditt deltagarintresse till: next@helamalmo.com

Kontaktperson:

Huvudtränare:

Kristoffer Gafor (projektledare)

Nicolas Lunabba

Kalis Loyd

Läxhjälp/studievägledning:

Linus Dubbelman

Mental tränare:

Tommy Davidovic